Print pagina

Organisatieverbetering


Bedrijven en organisaties kunnen TQC vragen om ondersteuning en advies bij organisatieverbetering. Daarnaast is het ook mogelijk om kwesties voor te leggen over uw juridische bedrijfsvoering (juridisch e-consult).
Wij brengen theorie en praktijk bij elkaar. TQC zet daarvoor senior consultants in met een wetenschappelijke en/of praktijkgerichte achtergrond.

  

Doe een bedrijfsjuridische zelftest met onze

  

Organisatieadvies
TQC is gespecialiseerd in advies en ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van projecten op het gebied van prestatieverbetering en Total Quality Management (TQM). De adviesactiviteiten bewegen zich van procesverbetering tot organisatieontwikkeling, van klachtenregistratie tot het bepalen van kwaliteitskosten en van de ontwikkeling van complete kwaliteitssystemen tot en met het verbeteren van samenwerking in ketens en netwerken.

Juridisch e-consult
U kunt bij TQC terecht met vragen over uw juridische bedrijfsvoering. Misschien twijfelt u of u wel een juridisch probleem hebt en wat u eraan kunt doen. Of u weet niet zeker of het de moeite waard is om naar een advocaat of notaris te gaan. Een e-consult bij TQC biedt de mogelijkheid om snel en voordelig een eerste indruk te krijgen. Met het antwoord kunt u dan zelf beslissen of verdere actie nodig is en of u een uitgebreider en grondiger advies wilt hebben.
U kunt uw juridische vragen per mail stellen, waarna u zo snel mogelijk een beknopt antwoord krijgt.
Voor meer informatie of voor het stellen van uw juridisiche vraag, klik hier (verwijder a.u.b. de spatie uit het e-mailadres). Vermeldt u in de mail uw adres en telefoon, dan nemen wij contact met u op.
Aan deze service zijn kosten verbonden. Informatie over het tarief krijgt u bij aanvraag toegezonden.

Managerial Law Assessment
Als ondernemer is het belangrijk dat u van tijd tot tijd nadenkt over uw juridische agenda en legal performance. Dit is een voorwaarde voor goed juridisch risicomanagement en continu verbeteren.
U kunt onze Managerial Law Assessment downloaden om zelf uw bedrijf door te lichten op juridische kwaliteit. Deze - door Antoni Brack samengestelde - legal assessment sluit aan op de vijf managementfuncties waar iedere ondernemer mee te maken krijgt: productie-, personeels-, commercieel, financieel en strategisch management.