Print pagina

Allianties


TQC gelooft in samenwerking en netwerken en geeft dat gestalte door concrete allianties. Zo participeert TQC in Impact Groep, een multidisciplinair team dat organisaties ondersteunt bij complexe veranderingen, met de nadruk op duurzaam resultaat.

TQC heeft verder samenwerkingsrelaties met verschillende instellingen, waaronder de Universiteit Twente, Radboud Universiteit Nijmegen (prof. dr. Jan Jonker), de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, KWA Bedrijfsadviseurs, Skopos, NNK, KKT en het Continuous Innovation Network.

Antoni Brack is als consultant juridische bedrijfsvoering aan TQC verbonden. Hij was sinds 1991 hoogleraar Bedrijfsrecht aan de Universiteit Twente en is thans met emeritaat. Hij heeft de juridische ondersteuning van startende ondernemers bij Kennispark Twente georganiseerd en heeft veel ervaring als adviseur en toezichthouder. Als bestuurslid van een zorginstelling, als voorzitter van een raad van toezicht van een semi-publieke instelling, en als commissaris bij een Nederlands dochterbedrijf van een Engels-Amerikaanse moeder in de chemische industrie. Hij is raadsheer-plaatsvervanger (honorair rechter) in het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Als ABC Antoni Brack Consulting richt hij zich in het bijzonder op vraagstukken van compliance & governance. Hij is vaste medewerker van het Tijdschrift voor Compliance (uitgeverij Den Hollander).
Lees het artikel: Juridische ondersteuning: een nieuwe dienst van TQC