Print pagina

Masterclass Kwaliteit in Perspectief: trends, ontwikkelingen en antwoorden


Datum: 24 mei 2013 van 13:30 tot 15:45
Locatie: Ondernemingshuis Enschede

Aanmelden

De kwaliteit van uw producten en diensten is nu belangrijker dan ooit te voren. Om de slagkracht van uw organisatie te verbeteren, is het goed om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in het kwaliteitsvak. Tijdens de laatste decennia is de aandacht verschoven van een statistische benadering van processen naar een totale kwaliteitsbenadering, en van aandacht voor klanttevredenheid naar aandacht voor de keten en de maatschappij. Wat komt er de komende tijd op ons af? Bent u klaar voor de toekomst? U kunt dit te weten komen tijdens deze gratis Masterclass.

Gerard Berendsen blikt met u terug en kijkt vooruit op ontwikkelingen en trends. Hij baseert dat onder meer op recente studies van de American Society for Quality en van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement. Hij plaatst ze in perspectief en kijkt met u in de glazen bol van kwaliteit. Gerard is lector Total Quality Management in Organisatienetwerken aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en tevens directeur/eigenaar van Twente Quality Centre.
Zoals u gewend bent van Twente Quality Centre, is er in deze masterclass ook veel interactie in de vorm van discussie en uitwisseling van praktijkvoorbeelden.

Deze Masterclass is de eerste van een reeks van acht met als titel
Kwaliteit in Twente - perspectieven, waarde en effecten


Aanmelden
Deelname is gratis.
In 2013 bestaat de organisator KwaliteitsKring Twente (KKT) op de kop af 40 jaar. De Masterclasses zijn een vervolg op het jubileumcongres en een cadeau aan de regio.

Meldt u aan
 
Terug