Print pagina

Our Common Future 2.0 Eindconferentie


Datum: 20 mei 2011 van 10:00 tot 18:00
Locatie: regio Arnhem


Op vrijdag 20 mei 2011 is het grootste Nederlandse duurzaamheidsevenement van 2011: de eindconferentie van Our Common Future 2.0! Met onder andere Ruud Lubbers, Marjan Minnesma (directeur Urgenda), Ruud Koornstra (duurzaam topondernemer), Adjiedj Bakas (trendwatcher), Diederik Samsom (PvdA) en vele anderen.
Voor slechts € 25 kun je erbij zijn.

Programma
Een grote variatie van sprekers uit verschillende hoeken van de samenleving is uitgenodigd. Zo staat ’s ochtends oud-premier Ruud Lubbers naast Anna Chojnacka (oprichtster van de 1% Club) op het podium. Daarnaast is er ruimte voor een politiek debat waarbij Tweede Kamerleden Diederik Samsom (PvdA) en Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) aan de tand worden gevoeld over het duurzaamheidsbeleid van de overheid. Het middagprogramma bestaat uit parallelsessies met diverse bekende duurzame sprekers en sessies van de themagroepen uit het project Our COmmon Future 2.0. Natuurlijk sluiten we de dag af met een gezellige borrel!

Klik hier voor een overzicht van alle sprekers.

Inschrijven
Inschrijven doe je op de website (www.ocfconferentie.nl). Je ontvangt een persoonlijke toegangskaart per e-mail. Bij aanmelding voor 1 mei kost een ticket slechts € 25. Lunch en borrel zijn hierbij inbegrepen. Bij het aanmelden kun je naar eigen interesse een middagprogramma samenstellen. Voor meer informatie over de sprekers, het inschrijven, de locatie en route, het programma en alles wat je moet weten kun je kijken op de website.

Aanleiding
De conferentie wordt georganiseerd ter afsluiting van het project Our Common Future 2.0. Voor dit project hebben 400 mensen samen een nieuwe duurzame toekomstvisie voor Nederland geschreven. Deze visie verschijnt in de vorm van een boek, dat op de conferentie wordt gelanceerd.

Nodig je vrienden uit
We willen de ervaring en de visie van het project OCF 2.0 met zoveel mogelijk mensen delen. Inmiddels is bewezen dat we met crowdsourcing enorme ambities kunnen verwezenlijken. Ben je enthousiast over de conferentie of heb je vrienden die dit ook interesseert? Verspreid dit bericht dan in je netwerk! Zo creëren wij samen op 20 mei het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland!


Terug