Print pagina

Twente Quality Centre en International Management Forum werken samen - TQ©


12 oktober 2015

Dit najaar hebben Twente Quality Centre (TQC) en International Management Forum (IMF) besloten hun krachten te bundelen. De samenwerking heeft als doel wederzijdse versterking in inhoudelijke ontwikkeling en uitvoering van opleidingen en trainingen, alsook in marktbenadering. Concreet spitst zich de samenwerking toe op trainingen in Kwaliteitsmanagement, Auditing, Risicomanagement (ISO 31000), Compliance, Duurzaamheid, Nieuwe Business Modellen en Trends in Business.

TQC organiseert trainingen vrijwel uitsluitend in-company, vaak in combinatie met begeleiding en advisering on-the-job. TQC staat bekend om de hoge mate van professionaliteit en evidence based-benadering op het terrein van kwaliteitsmanagement.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO-opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen. Internationaal worden de, veelal Engelstalige, cursussen en trainingen van IMF gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 40 verschillende landen.

Zowel TQC als IMF zijn zo’n 25 jaar actief in de Nederlandse markt. Beide ontwikkelen en organiseren hun diensten in samenwerking met andere partijen.  Docenten/consultants zijn veelal prominente vakgenoten uit binnen- en buitenland. TQC en IMF richten zich op het management en professionals uit (middel)grote organisaties, maar ook in toenemende mate uit kleinere en gespecialiseerde organisaties. Naast deze overeenkomsten in hun professionele ambitie, zijn TQC en IMF in grote mate complementair in hun kerncompetenties.


Terug