Print pagina

Norm-teq winnaar Koning Willem I Plaquette voor duurzaam ondernemerschap


8 mei 2012

De Koning Willem I Plaquette is dit jaar uitgereikt aan Norm-teq life, hét duurzame alternatief voor nieuwbouw. De Koning WIllem I Prijs 2012 ging naar VDL Groep BV (categorie Groot Bedrijf) en Vencomatic BV (categorie MKB).

Directeur Harrie Evers van Norm-teq kreeg de plaquette uit handen van Prins Willem Alexander. De jury roemt Norm-teq voor het realiseren van een innovatie met maatschappelijke impact, voor het feit dat de onderneming op diverse wijzen duurzaam innoveert en waarvan het beleid getuigt van een goede ondernemingsvisie en het goed aanvoelen van toekomstige marktontwikkelingen. Norm-teq (TQC-Partner) werd al drie keer eerder beloond voor zijn innovatieve en duurzame producten en ondernemerschap.

Norm-teq life is het antwoord op de behoefte van flat- en kantoorpandeigenaren om verouderde panden te vervangen voor moderne eigentijdse gebouwen. Sloop en nieuwbouw blijken echter te kostbaar, te energieverspillend en te ontwrichtend voor de omgeving. De komende jaren ligt de focus daarom op hergebruik en herbestemming.


Met Norm-teq life heeft Norm-teq samen met een aantal samenwerkende partners een totaaloplossing ontwikkeld voor deze situatie. Norm-teq life verandert op een betrekkelijk eenvoudige wijze bestaande flats en leegstaande kantoorpanden in moderne energiezuinige appartementencomplexen. De ontwerp- en variatiemogelijkheden zijn onuitputtelijk en bewoners hoeven slechts korte tijd hun woning te verlaten.

Lees meer over de Koning Willem I Plaquette

Lees ook: Norm-teq wint 1e prijs Duurzame Dinsdag

Bron: Norm-teq


Terug