Print pagina

TQC partner van Impact Groep


TQC toegetreden tot Impact Groep

Procesmakers van blijvend resultaat

Impact Groep is een multidisciplinaire adviesgroep die organisaties ondersteunt bij zowel eenvoudige als complexe veranderingsprocessen op het gebied van organisatie- en managementontwikkeling en personele vraagstukken. Impact Groep is sterk georiënteerd op resultaat en hanteert het principe ‘Focus, Fun en eFfect’.
De adviseurs van Impact Groep hebben allen jarenlang ervaring in het vertalen van (wetenschappelijke) kennis naar de praktijk. Zij beschikken over een groot en internationaal netwerk van ondernemers, externe adviseurs en onderzoekers die bijdragen kunnen leveren aan de programma’s.

Impact Groep hanteert een geheel eigen aanpak. Door het combineren van leervormen. Door het afwisselen van opleiding en begeleiding. En het toepassen van een juiste mix van theorie en ervaring. Het leidt tot de inspiratie voor het vinden van oplossingen en de implementatie daarvan. Door onze kennis en jarenlange ervaring weten wij hoe wij mensen en organisaties effectief kunnen ondersteunen. Impact Groep is niet tevreden met alleen heldere analyses en adviezen, maar gaat voor verankering en borging. Wij committeren ons aan blijvend resultaat. Impact Groep heeft twee divisies. Bij Impact MDC (MultiDisciplinaire Consultancy) kunt u terecht voor ondersteuning bij complexe organisatievraagstukken en Management Development. Impact P&O begeleidt en ondersteunt organisaties bij alle personele (individuele) vraagstukken.

Meer informatie: Bezoek een externe website


Terug