Print pagina

Masterclass Social Media in kwaliteitsland: wat werkt (niet)?


Datum: 24 apr 2015 van 13:30 tot 17:30
Locatie: omgeving Hengelo, exacte locatie volgt na aanmelding

door Menno Both en Gerard Berendsen

Aanmelden: Kwaliteitskring Twente

Social media beheersen in toenemende mate ons maatschappelijk verkeer. De jongere generatie maakt al volop gebruik van onder meer Facebook, Google+, Twitter, Instagram en  YouTube. Door deze vorm van kennisdeling dreigt een generatiekloof waarbij traditionele businessmodellen lijken te verdwijnen. Tal van internetsites bieden een platform voor het bespreken van producten en diensten die worden aangeboden. De vele reviews daarvan vormen het levende bewijs.

Welke impact heeft dit op onze manier van zakendoen en produceren? Wat zijn de voor- en nadelen van social media? Enkele vragen die aan de orde komen in deze masterclass. Maar we gaan vooral op zoek naar hoe we social media zinvol en met succes kunnen toepassen binnen ons vakgebied en werk. 

Menno Both is social media coach en oprichter van Both Social. Hij werkt dagelijks aan het succesvol inzetten van social business.


Gerard Berendsen is eigenaar van Twente Quality Centre en actief als raadgever, trainer en onderzoeker. Tevens is hij bestuurder van verschillende vakorganisaties.


Prijs
Voor KKT-leden: € 195,00 excl. btw, incl. koffie/thee en netwerkborrel na afloop.
Overige deelnemers: € 225,00 excl. btw, incl. koffie/thee en netwerkborrel na afloop.
Deelnemers ontvangen de unieke jubileumbundel van de eerste acht masterclasses van de Kwaliteitskring Twente (periode 2013 t/m 2014).


Terug