Print pagina

Maak een succes van uw duurzame idee - Kom 13 november naar het symposium Nieuwe Business Modellen!


Datum: 13 nov 2014 van 13:00 tot 18:00
Locatie: Domkerk, Utrecht

Aanmelden
Aarzel niet, want vol=vol!

Waarom zou je de energieleverancier betalen terwijl je samen met de buurt elektriciteit kunt opwekken? Waarom zou je alleen voor jezelf koken terwijl anderen ook kunnen profiteren van jouw kookkunsten? Waarom zou je je druk maken over de wereld terwijl je zelf iets kunt ondernemen om het probleem aan te pakken? Talloze mensen worstelen met hun sociale, duurzame initiatief en zouden het maar al te graag in een levensvatbaar bedrijfsmodel gieten: een Nieuw Business Model (NBM) voor duurzaam ondernemen.

Op 13 november kunt u op het symposium ‘Nieuwe Business Modellen’ te weten komen hoe u de waarde van uw duurzame idee onderzoekt en hoe u het op een slimme manier oppakt. Speciaal voor burgers en bedrijven die een duurzame onderneming willen starten of hun onderneming willen doorlichten, ontwierp initiatiefnemer Jan Jonker (hoogleraar Duurzaam Ondernemen, Radboud Universiteit Nijmegen) samen met veel enthousiaste vrijwilligers een doe-het–zelf aanpak en verpakte het in het boek: “Nieuwe Business Modellen; Samen werken aan waardecreatie”. U kunt getuige zijn van de boekpresentatie op 13 november in de Domkerk te Utrecht, waarna u twee workshops kunt kiezen om kennis te maken met de methode.

Aanmelden
Programma Symposium Nieuwe Business Modellen
Deelname:
 €195. Dit bedrag is all-inclusive, dus inclusief boek, drankjes en btw.

Boek 'Nieuwe Business Modellen; Samen werken aan waardecreatie'
Bent u niet in de gelegenheid om naar het symposium te komen? Jammer, maar dat kan gebeuren. Gelukkig kunt u het boek ‘Nieuwe Business Modellen; Samen Werken aan Waardecreatie’ nu al hier bestellen. U krijgt het toegezonden na het symposium.

De vraag is hoe we in de transacties van elke dag (brood kopen, autorijden, warmte) duurzaamheid kunnen realiseren. Sinds 2011 loopt onderzoek aan de Nijmegen School of Management (Radboud Universiteit Nijmegen) met als doel antwoorden op deze vraag te geven. Dat heeft een serie aan publicaties en activiteiten opgeleverd, die u kunt vinden op de site Nieuwe Business Modellen.
Lees meer

Het onderzoek in 2013-2014 en het symposium op 13 november 2014 worden mede mogelijk gemaakt door steun van de ASN Bank, de Provincie Gelderland, De Radboud Universiteit Nijmegen en Stichting OCF 2.0.


Terug