Print pagina

Masterclass Duurzame bedrijfsvoering en Nieuwe Business Modellen - waan of werkelijkheid?


Datum: 17 jan 2014 van 13:30 tot 15:45
Locatie: Ondernemingshuis Enschede


De afgelopen decennia is het kwaliteitsvak volop in beweging geweest. We zagen de aandacht verschuiven van een statistische benadering van processen naar integrale kwaliteit voor de gehele organisatie, en van aandacht voor klanttevredenheid naar aandacht voor de keten en de maatschappij.

Kwaliteit staat aan de basis van duurzame bedrijfsvoering. Dit leidt tot nieuwe businessmodellen die op dit moment furore maken.
Is het oude wijn in nieuwe zakken? En wat moeten of kunnen wij daarmee? Bent u klaar voor de toekomst? 

Gerard Berendsen blikt met u terug en kijkt vooruit op relevante ontwikkelingen en trends. Hij baseert dat onder meer op recente studies van de American Society for Quality en van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement. Hij plaatst ze in perspectief en gaat met u een kijk nemen in de glazen bol op zoek naar waan of werkelijkheid.
Gerard is lector Total Quality Management in Organisatienetwerken aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en tevens directeur–eigenaar van Twente Quality Centre.

Zoals u gewend bent van TQC, is er in deze masterclass veel interactie in de vorm van discussie en uitwisseling van praktijkvoorbeelden.

Deze Masterclass is de zesde van een reeks van acht met als titel
Kwaliteit in Twente - perspectieven, waarde en effecten

In 2013 bestaat de organisator KwaliteitsKring Twente (KKT) op de kop af 40 jaar. De Masterclasses zijn een vervolg op het jubileumcongres en een cadeau aan de regio.


Terug