Print pagina

Duurzaam ontbijt: op bezoek bij innovatie die werkt


Datum: 20 nov 2012 van 08:00 tot 10:30
Locatie: HAN Campus (Ruitenberglaan, Arnhem)


Meer informatie en aanmelden

MKB-bedrijven laten het dagelijks zien: duurzame innovatie werkt. Niet voor niets dat de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) binnen haar onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering ruim aandacht geeft aan duurzaamheid en duurzame innovaties. Op 20 november 2012 bent u welkom op de HAN, waar Gerard Berendsen (directeur TQC en HAN-lector TQM in Organisatienetwerken) en Jan Oosting (projectleider Duurzaamheid, HAN) een kijkje achter de schermen geven. Na een 'duurzaam ontbijt' en presentaties, is er een excursie naar een duurzame innovatie. U krijgt inspiratie en handvatten voor uw eigen duurzame thema. Aan bod komen onderwerpen als financiering, ketenbeheer en aansluiting van onderwijs op arbeidsmarkt en bedrijfspraktijk. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot netwerken.

Bent u verhinderd op 20 november? Deze bijeenkomst maakt deel uit van een serie van acht bijeenkomsten op verschillende locaties. U kunt bij bedrijven, overheden en kennisinstellingen inspirerende visies horen en succesvolle duurzame praktijken ervaren. De eerste bijeenkomst is op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid; de laatste op 14 december 2012. Als u ze alle acht bijwoont, krijgt u alle trending topics voorgeschoteld die spelen in het MKB rondom duurzaamheid. Enkele thema's: energietransitie, afval, voeding, industriële productie en duurzame energie.

De organisatie is een initiatief van COS Gelderland / MVO loont, Stichting OCF 2.0, Radboud Universiteit (Nijmegen School of Management), HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - Centrum voor Ondernemerschap) en de Provincie Gelderland. Zij willen het MKB inspireren en informeren over succesvolle duurzame innovaties.

Kosten deelname: €35 (excl. BTW) per bijeenkomst. U kunt ook kiezen voor een arrangement.
Meer informatie en aanmelden: www.duurzaamontbijt.nl.


Terug