Print pagina

16e Nationaal Kwaliteitscongres 'Less is more'!


Datum: 24 mei 2012 van 08:30 tot 17:45
Locatie: Burgers' Zoo, Arnhem

 

Kom naar het Nationaal Kwaliteitscongres,
dé ontmoetingsplaats met uw vakgenoten!


 Aanmelden 16e Nationaal Kwaliteitscongres 
 Als abonnee van onze nieuwsbrief TQC-Vaktueel
 ontvangt u  € 50 korting op de toegangsprijs.
 U betaalt geen € 585, maar € 535.

Bedrijven en organisaties (over)leven niet alleen meer bij de gratie van omzet, winst of externe dienstverlening. Medewerkers, klanten, overheid en andere stakeholders spelen een even zo belangrijke rol, evenals milieu en omgeving. Naast de eigen verantwoordelijkheid heeft de organisatie anno nu ook een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid.

‘Less is more’ gaat dus niet alleen om bezuinigingen en besparingen, maar ook om minder en eenvoudiger regels, heldere processen, korte lijnen en slimme oplossingen. Om eenvoud en simplicity. Om ‘terug naar de basis’. Geen kwantiteit, maar vooral: KWALITEIT! Voor de kwaliteitsmanager van vandaag ligt er een grote uitdaging om hierin mee te denken en te doen. Om ‘partner in business’ te zijn op alle niveaus.

programma Nationaal KwaliteitscongresKom 24 mei 2012 naar het Nationaal Kwaliteitscongres. Laat u inspireren door aansprekende praktijkverhalen. Doe kennis en ervaring op voor uw rol als ‘partner in business’ en om de kwaliteit in uw organisatie vorm te geven. Wissel ideeën uit met vakgenoten, leer van anderen en laat anderen van ú leren. Op deze dag ondervindt u een nieuw elan en kijkt u met een frisse blik naar uw eigen functie en organisatie.

Aan bod komen onder meer:

• Customer delight: waar ‘less more’ kan zijn
• Uw persoonlijke business model
• Compliance zonder franje
• FC Twente: het belang van een maatschappelijke missie
• Cases van Philips Lighting Vitrite en St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg
• Keuzesessies met onder andere: MVO, Processen en Social Media

Meer informatie over het programma


Terug