Print pagina

Responsible Business Management: vijfdaagse duurzaamheidsopleiding


Datum: 16 apr 2012 09:00 tot 20 apr 2012 20:00
Locatie: wisselende locaties


Aanmelden
Programma
Voor wie?
Data en locatie

Een intensieve en interactieve training voor iedereen die professioneel werkt met duurzaamheidsvraagstukken. U kunt kennismaken met theorieën, modellen, concepten, praktijkvoorbeelden en koplopers op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De opleiding is gericht op het in de eigen praktijk toepassen van deze kennis over duurzaamheidsvraagstukken. Na deze week kunnen de deelnemers onderbouwd discussiëren over duurzaam ondernemen en weten ze welke stappen ze kunnen zetten om de duurzaamheid van hun eigen organisatie op een hoger niveau te tillen.
Deze unieke studieweek wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband van de Radboud Universiteit, Hogeschool Arnhem Nijmegen en toonaangevende organisaties als InterfacFLOR, SITA, Rabobank, DSM en MVO-Nederland.

Programma
Het programma bestaat uit een uitdagende mix van theorie, praktijk, bedrijfsbezoeken en inspirerende deelsessies. Daarnaast werken deelnemers aan hun individuele case, begeleid door ervaren coaches.
Het niveau is post-academisch/HBO. Alle docenten hebben state-of-the-art kennis en ruime praktijkervaring met hun vakgebied. Inhoudelijk komen diverse aspecten van het duurzaamheidsdebat aan bod, variërend van grondstoffenschaarste en cyclische economie tot draagvlakontwikkeling en duurzaamheidsmanagement. Er is volop ruimte voor interactie en reflectie, zodat de aangeboden kennis perfect aansluit bij de vragen van de deelnemers.

Voor wie?
De vijfdaagse opleiding Responsible Business Management is gericht op iedereen die professioneel te maken heeft of krijgt met duurzaamheidsvraagstukken. Dat kan als bedrijfkundige of als manager op het gebied van marketing, sales, R&D of HRM, inkoop of QESH. Van deelnemers wordt een actieve inbreng gevraagd. Co-creatie is belangrijker dan consumeren. Deelnemers ontvangen na de opleiding een certificaat als bewijs van deelname.

Data en locatie
De training wordt gehouden in de week van maandag 16 april tot en met vrijdag 20 april 2012. Er zijn slechts 20 plaatsen, dus snel inschrijven is geboden. Bijzonder is dat elke cursusdag op een andere toplocatie plaatsvindt.
Wel belangstelling, maar komt deze datum niet uit? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid tijdig geïnformeerd te worden over de volgende trainingsweek. Of stuur dit bericht door naar een relatie van wie u denkt dat de opleiding waardevol voor hem of haar is.

Aanmelden
Inschrijven voor de opleiding Responsible Business Management kan via de site. De kosten bedragen € 2250, excl. btw (tot 20 maart € 300,- korting), inclusief lunch, dranken, twee keer diner en materialen.


Terug