Print pagina

Performance Management - 69e themabijeenkomst TQC


Datum: 31 mrt 2011 van 16:00 tot 20:30
Locatie: omgeving Hengelo, exacte locatie volgt na aanmelding


Reportage

Performance Management lijkt een ideaal instrument om met gemotiveerde medewerkers succesvol de strategie van een organisatie te realiseren. En toch zijn bijna 50% van alle invoeringstrajecten na drie jaar gestopt. Wat is hiervan de oorzaak en is dat te voorkomen?
Onderzoek naar de succesfactoren van High Performance Organisaties (HPO's) levert interessante uitkomsten. Zo blijkt er geen aantoonbare relatie te zijn tussen salarissen, bonussen en hoge prestaties. Een organisatie zal wel beter presteren als de managers integriteit en coachend leiderschap combineren met snelle besluitvorming, als er een lange termijngericht beleid is en de medewerkers continu bijdragen aan het verbeteren en vernieuwen van processen, diensten en producten.

Performance Management kan een succesvolle methode zijn om efficiënt en resultaatgericht te werken. Het ondersteunt de directie en het motiveert de medewerkers. Hoe zit dat bij uw organisatie?

Spreker
Gerard Berendsen begeleidt als adviseur en onderzoeker iedereen met vraagstukken over creëren, innoveren en perfectioneren. Hij helpt met zijn kennis, ervaring en analytisch vermogen om vernieuwing en verbetering binnen en tussen organisaties tot stand te brengen. Hij doet dat met enthousiasme en humor, en met respect voor de betrokkenen. Hij is lector TQM in Organisatienetwerken aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en directeur van TQC.

Programma
16.00 uur     ontvangst met koffie/thee
16.15 uur     opening en presentatie activiteiten TQC
16.30 uur     Performance Management
17.30 uur     versterking inwendige mens
18.15 uur     vervolg programma
20.00 uur     plenaire afsluiting gevolgd door een borrel
20.30 uur     einde

Themabijeenkomsten zijn gratis voor klanten en partners van TQC.
Voor anderen is deelname €50 per persoon ('all inclusive', maar excl. BTW).


(Lees ook: Dé succesfactoren van High Performance Organisaties)


Terug