Print pagina

symposium Excelleren in allianties, ketens en netwerken; de praktijk van samenwerken


Datum: 25 mrt 2008 van 10:30 tot 18:30
Locatie: Sport- en Congrescentrum Papendal, Arnhem

Veel bedrijven en non-profit organisaties werken samen met anderen. Soms gebeurt dat in de vorm van allianties, ketens en netwerken. De reden is dat vraagstukken vaak complex zijn en niet meer alleen op eigen kracht zijn op te lossen. Het doel is om uw klanten en opdrachtgevers beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn.  Dat gaat echter niet vanzelf. Samenwerking is een vak op zich waarvoor specifieke kennis en vaardigheden nodig zijn. Dit stelt eisen aan uw organisatie en aan uw partner en dit vraagt een gezamenlijke kwaliteitsimpuls. Wie zoekt u daarvoor uit? Welke kwaliteiten zijn nodig om het doel te behalen? En hoe optimaliseert u de samenwerking en leert u van de opgedane ervaringen? Het symposium is bedoeld om op deze en andere vragen antwoord te geven. We gaan in op de laatste stand van wetenschap en onderzoek. Maar bovenal delen we praktijkkennis en wisselen we ervaringen uit. Zo doet u concrete ideeën op waarmee u in uw eigen organisatie aan de slag kunt.

Verschillende thema's komen tijdens de lezingen en workshops aan bod. En een keur aan praktijkgerichte sprekers staat voor u klaar uit de (semi)publieke en private sector. Voor nader informatie klikt u op brochure.

De organisatie van het symposium is in handen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Speciaal ter gelegenheid van het symposium wordt een e-boek uitgegeven. Iedere deelnemer krijgt een exemplaar uitgereikt.

Reserveren kan per telefax (084 – 222 77 16) of door middel van e-mail aan lectoraat.tqm@han.nl.

Ik hoop dat het onderwerp u aanspreekt en dat ik u tijdens dit symposium welkom mag heten.
Graag tot ziens op 25 maart!

Gerard Berendsen
lector Total Quality Management in OrganisatienetwerkenTerug