Print pagina

Event: Zo Kan Het Ook!


Datum: 07 apr 2017 van 09:45 tot 17:00
Locatie: Burgers' Zoo, Arnhem

Meer informatie en aanmelden

Bouw mee aan een nieuwe samenleving!
Voor de transitie die in onze samenleving gaande is, is samenwerking het sleutelwoord. Fantastisch dus dat achttien landelijke initiatieven de handen ineen slaan voor een uniek event.
Tijdens de dag draait het om de vraag: Vernieuwen, hoe doe je dat? Je ontmoet er in een informele sfeer vele koplopers en visionairs, die weten wat het betekent om vanuit individuele kracht en drive een verschil te maken … en die jou daarin willen ondersteunen.

Op 7 april 2017 zijn impactvolle mensen bij elkaar, die hun schouders zetten onder een anders werkende economie en samenleving. Omdat ze zien dat het socialer, duurzamer, creatiever, leuker en mooier kan.
Op de website van Zo Kan Het Ook! vind je de koplopers en visionairs die samen met de deelnemers op zoek gaan naar ieders unieke rol.

 

Op 7 april kun je antwoord vinden op jouw vragen:

Hoe win je draagvlak voor je ideeën?
Wat kun je leren van praktijkvoorbeelden?
Hoe ontdek je jouw unieke rol in de veranderende samenleving?
Waar kom je in contact met gelijkgestemden?
Hoe is de bestaande systeemwereld te verbinden met de vernieuwingsbeweging?

 

Voor wie?
Het event is bedoeld voor ondernemers, bestuurders, beleidsmakers en professionals uit overheid, bedrijfsleven, zorg, onderwijs, koepels en overige instanties.Het event is een verrijking voor je als je op zoek bent naar
  • meer impact in de veranderende samenleving
  • met de inzet van jouw talenten
  • vanuit jouw rol en potentieel
  • in verbinding met anderen

Terug